Chomutov – Napoprvé k ní byli soudci shovívaví, ona se ale pranic nepoučila. Uložit třicetileté ženě za výrobu pervitinu pouze podmínku bylo zcela zjevně málo, „kuchařka" své feťácké kejkle provozovala v pohodě dál. Její o pět let mladší druh jí při „míchání perníku" více než zdatně pomáhal.

policie74Drogy se vařily v Borové

Podařenou dvojici obvinili kriminalisté před pár dny z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. V bytě na chomutovském sídlišti Zahradní (ulice Borová) byla provedena domovní prohlídka, při ní policisté zajistili veškeré výrobní propriety. „Jelikož žena byla v nedávné minulosti odsouzena za stejné jednání k podmíněnému trestu, nebyla po nezbytných úkonech propuštěna na svobodu, ale skončila v policejní cele. Na ni i na jejího společníka byl podán podnět na vzetí do vazby," říká policejní mluvčí Marie Pivková.

Výtečníci mohou dostat deset a pět let

Chomutovský Okresní soud návrh státního zástupce vyslyšel a na oba výše jmenované vazbu uvalil. „Vyšetřování nadále pokračuje. Ženě v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na deset let, mužovi pak polovina," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru