Kadaň – Hodinový hotel, Nejlíp jim bylo, Spaste svoje duše, Výhledově. Jsou vám názvy skladeb známé? Jistě, za těmito a dalšími hity stojí meziříčská alternativně rocková kapela Mňága a Žďorp. A nyní pozor, tato dnes již klasika bude hrát o nadcházejícím víkendu v kadaňském Orfeu a my pro vás máme čtyři lupeny.

mňága

Již za tři dny

Předloni skupina z Valašského Meziříčí oslavila čtvrtstoletí účinkování na české hudební scéně. Na svém kontě má kolem dvou desítek alb (včetně vydaných reedicí), pyšnit se může také několika natočenými DVD tituly. Jádro kapely se formovalo zhruba od roku 1983, na samém počátku hudební kariéry bylo seskupení známé jako Slepé střevo. Název Mňága a Žďorp používají muzikanti od roku 1987. Předvést do Kadaně to nejlepší ze své dosavadní sedmadvacetileté tvorby přijíždí Mňága již tuto sobotu, 22. března. Koncert proběhne od 20 hodin v Orfeu, za lístek zaplatíte dvě stě korun v předprodeji, dvě stě padesát pak na místě.

Hrajte s námi o čtyři „volňásky"

Fandové skvělé muziky, je jasné, že v Orfeu nesmíte chybět. My pro dva z vás máme dárek v podobě čtyř vstupenek. Co pro jejich získání musíte udělat? Maličkost. Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku, odpověď zaslat na redakční adresu – Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – a doufat, že budete mít štěstí při losování. Nezapomeňte uvést své telefonní číslo, na kterém vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Uzávěrka soutěže bude v sobotu (22. březen), v 12 hodin přesně.

Co chceme vědět...

Naše otázka se při přečtení či vyslovení zvláštního názvu kapely doslova nabízí: Napište nám, co vlastně „Mňága a Žďorp" znamená?

Hodně štěstí

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru