Oblíbené benzínka u silnice směrem na Prahu je uzavřená. Víme proč
DOČASNĚ UZAVŘENÁ ČERPACÍ STANICE. FOTO: MICHAL HRDLIČKA
Chomutov

Ústecký kraj - Čerpací stanice pohonných hmot v Březně u Postoloprt, které se neřekne jinak než U Machače, je uzavřená. Mění se majitelé a probíhají úpravy.

Důvod uzavření benzínky je prostý, na čerpací stanici probíhá rozsáhlá rekonstrukce z důvodu změny majitele. V současné době vlastní čerpací stanici společnost Tank ONO s.r.o., která jakmile dokončí rekonstrukci, chystá spustit provoz zhruba v druhé půlce září letošního roku.

Tank ONO funguje od roku 1993, o rok později otevřela první čerpací stanici v Plzni. Dnes má firma čtyři desítky benzínek. Poslední otevřela letos v Dobkovicích u Děčína. Známá je svými nízkými cenami pohonných hmot.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru