Chomutov – A je to tady. Další ročník celoroční soutěže pro rodiny s dětmi je zahájen, série osmnácti akcí začala dnes v chomutovském Aquasvětě.

rozatitul

První akci navštívilo na sto padesát rodin

Stejně jako v ročnících minulých, zápolící rodiny bude i letos celým kláním provázet oblíbená dvojice, koza Róza a kozlík Rozmarýnek. To, jak moc jste se na ně těšili, dokazovala dnešní dopolední návštěva v bazénu. „Začátek se vyvedl nadmíru. Pro první známky si přišlo zhruba 150 rodin," pochvaluje si tradiční organizátorka Marie Heřmanová.

Pan primátor nechal plavky doma

První akci si nenechal ujít ani primátor města Jan Mareš. V plaveckém úboru sice nedorazil, zato ale ocenil všechny vítěze jednotlivých soutěží.

Róza chystá překvapení

A na co se letos můžeme těšit? Nový ročník opět slibuje kopec zábavy. Bude to například noční detektivní pátrání po památkách města, oslavíme sto desáté narozeniny přehrady Kameničky, strávíme den s chomutovskými softbalisty nebo třeba uložíme malé ježečky k zimnímu spánku. „Akcí je skutečně osmnáct. Patnáct je již nyní vypsaných, šestnáctou bude prosincové slavnostní losovací odpoledne a zbylé dvě budou opět bonusové. Jaké? To je zatím překvapení," usmívá se tajemně Heřmanová. (Přehled všech akcí najdete zde.)

Prohlédněte si fotogalerii

Na první akci nemohlo samozřejmě chybět ani e-chomutovsko, abychom pro vás zdokumentovali, jak skvěle jste se bavili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru