OBRAZEM: Místo Baumarktu český Uni Hobby. V Chomutově se otevřela nová prodejna pro kutily
Nový hobbymarket
Chomutov

Chomutov – V Chomutově v úterý 4. července otevřel svoji pobočku český řetězec hobby prodejen – Uni Hobby. Po celé republice má celkem 9 prodejen. Uni Hobby nahradil hobbymarket Baumarkt, který provozovala společnost Globus.

Na první pohled se toho příliš nezměnilo. Pouze jeden hobbymarket vystřídal druhý. Dokonce občerstvení uvnitř prodejny stále provozuje Globus. Uni Hobby nabízí klasický sortiment hobbymarketů, otevřeno má denně od 7.00 do 21.00 hodin. 

Společnost Globus na začátku roku informovala, že už nebude provozovat tři Baumarkty, a to v Pardubicích, Chomutově a Brně. „Utržené finance z prodejů nemovitostí investujeme do rozvoje nových konceptů, renovace hypermarketů a moderních technologií, které usnadní nákup zákazníkům,“ řekl jednatel Globusu Jörg Bauer.

0407hobby7

0407hobby

0407hobby3

0407hobby2

0407hobby1

0704hobby6

0704hobby4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru