Sousedka slyšela hádku a rány, pak na chodbě paneláku našla ležet polonahou dívku
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci pomáhali polonahé dívce, kterou nejspíš vyhodil z bytu její přítel. Mladá žena skončila v rukou lékařů, případ vyšetřuje policie.

Událost se stala v panelovém domě v ulici 17. listopadu. Na místo přivolala městskou policii jedna z obyvatele domu, která slyšela ze sousedního bytu rány a hádku mezi mužem a ženou, následně našla v chodbě na schodech ležet velmi spoře oděnou dívku.

Dívka na sobě měla jen spodní prádlo a byla evidentně pod vlivem alkoholu nebo drogy. Strážníci polonahé ženě zapůjčili deku a snažili se od ní dozvědět, co se stalo. To ovšem vzhledem k tomu, že nebyla úplně při smyslech, nebylo jednoduché. Nakonec jim dívka sdělila, že bydlí v bytě u muže, se kterým se hádala, a má tam i své věci. Hlídka se snažila na muže dozvonit, ale marně. Na místo byla přivolána záchranka a státní policie, která se případ převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru