V Aquasvětě se topilo batole
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – V chomutovském Aquasvětě se v neděli 18. června topilo malé dítě. Pod vodou bylo údajně několik minut, podařilo se ho ale resuscitovat. Skončilo na jednotce intenzivní péče.

Událost se v Aquasvětě stala v neděli odpoledne kolem 16.30 hodin. Topilo se dítě, kterému ještě nebyly ani dva roky. „V neděli v odpoledních hodinách zasahovali plavčíci u tonoucího dítěte ve věku 1,5 roku. Byla přivolána i lékařská záchranná služba, která jej následně letecky transportovala k nemocničnímu ošetření,“ vyjádřilo se k události město Chomutov, pod které aquapark patří.

 Podle policie mělo batole spadnout do bazénu s vířivkou. „Okolnosti celé události zjišťujeme,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru