Aquapark v Klášterci je konečně otevřený
Aquapark Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V Klášterci nad Ohří je od konce minulého týdne otevřen aquapark. V pondělí a úterý ho zřejmě čeká zatěžkávací zkouška, Čechy zasáhnou tropická vedra.

Zatímco většina koupališť otevírala už 1. června, klášterecký aquapark je v provozu teprve od 15. června. Vypadá to, že ale své brány otevřel právě včas. Tento týden má podle meteorologů být vyloženě letní, dokonce v pondělí a úterý dokonce tropický.

Aquapark je otevřený denně od 9.00 do 19.00 hodin. Návštěvníci tady najdou mimo bazénů také tobogány, široké skluzavky, vířivku, divokou řeku nebo skokanskou věž. Jednotlivé vstupné do aquaparku stojí 70 korun, děti do 3 let mají vstup zdarma. Permanentky na celou sezónu v kláštereckém aquaparku jsou v ceně 850 korun a je možné je zakoupit v turistickém informačním centru pod radnicí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru