Chomutovsko / Žatecko – Perné ráno čekalo na žatecké hasiče. Sotva se po příchodu do práce stačili převléknout, už vyjížděli k ostrému zásahu. Místo požáru: průmyslová zóna Triangle.

Pochvala od profesionálů

Hlášení přišlo dnešní ráno v 7:26 hodin. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že se jedná o zahoření filtru na výrobní lince jedné z hal. „Musím pochválit výbornou reakci dotčené firmy. Když jsme se do zóny dostali, byla již provedena kompletní evakuace zaměstnanců, vypnutá elektřina a připravená kontaktní osoba, která nám ukázala místo události," říká jeden z hasičů Michal Hrdlička.

Skrytá ohniska dorazili hasiči

Zaměstnanci firmy se postarali také o lokalizaci požáru. Na profesionály zbyly odborné dohašovací práce. „Jednotka hasičského sboru za použití termokamery a ruční stříkačky nalezla a dohasila skrytá ohniska. K případu byl posléze povolán také vyšetřovatel. Celý zásah trval přibližně čtyřicet pět minut," dodává Hrdlička.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru