Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň – Prosklené dveře se do cesty postavily mladému muži, který v kadaňském supermarketu odcizil několik balení masa za 1 800 korun a chtěl s ním utéct. Když bez zaplacení vyběhl z prodejní zóny, při úniku doslova narazil na nečekaného soupeře.

Tím byly skleněné dveře u východu, kterých si v tom „fofru“ jaksi nevšiml a plnou silou do nich vrazil. Sklo u dveří prasklo a on sám i s kořistí upadl na zem. Maso nechal ležet a byl rád, že se mu podařilo utéct, i když bez lupu. Po pár dnech však byla jeho smůla završena, když jeho totožnost odhalili policisté a sdělili mu podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci. „Škoda na dveřích byla vyčíslena na bezmála 22 tisíc korun," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

U soudu může 21letému „smolaři“ hrozit s ohledem na nedávné odsouzení pro majetkovou trestnou činnost v krajním případě až tříleté odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru