Dostat se do tohoto typu kontejneru je pracné, ale možné. Na rozdíl od cesty ven. Foto: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov – Netradiční výjezd má za sebou Městská policie Chomutov. Strážníci se vydali na pomoc muži, který vlezl kam neměl a potřeboval vysvobodit.

V ulici Černovická se muž před nepřízní počasí uchýlil do kontejneru na použitý textil. Nevýhodou těchto úschoven je, že dovnitř to jde lehce, ven už nikoli, takže vyděšení kolemjdoucí spatřili jen nohy, ale jakmile už byl muž v kontejneru, cesta ven se uzavřela. „Hlídka, která se dostavila na místo, si zjistila kontakt na firmu, která se o boxy stará, aby mohl pracovník muže, jenž se chtěl jen ohřát, vyprostit. Vysvobozený se za svou volbu útočiště omluvil a místo opustil," informuje městská policie na sociálních sítích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru