Policisté pátrají po tomto muži, potřebují jeho svědeckou výpověď. Foto: policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Policisté prověřují jednání neznámého pachatele, který v pondělí 18. ledna v dopoledních hodinách v lékárně v Klášterci nad Ohří odcizil několik desítek zubních kartáčků a několik balení kloubní výživy, to vše v celkové hodnotě přesahující 16 tisíc korun.

Policisté v souvislosti s šetřením této události pátrají po totožnosti muže zachyceného na fotografii, který by mohl přispět k objasnění krádeže. „Pokud někdo tohoto muže pozná, může informaci o jeho totožnosti poskytnout na Obvodním oddělení Policie ČR Klášterec nad Ohří, tel: 974 434 600, případně na bezplatné telefonní lince 158," žádá  veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru