Denisa Budáková s Dominikem Chabrem a Alicí Bendovou. Foto: archiv autorky
Chomutov

Březno – Obec Březno si připravila v novém kulturním domě U Rybníčka pro své obyvatele a širokou veřejnost 8. března akci s názvem Večer pro ženy.

Na programu byla talk show "Na skleničku", kterou moderovala Denisa Budáková. Jako hvězdné hosty si pozvala herečku Alici Bendovou a nejkrásnějšího muže planety pro rok 2022 Dominika Chabra. Dle ohlasů diváků byla tato dvojice velmi vydařeným tahem.

Alice Bendová přijela do Března plná energie a humoru. Divákům mimo jiné prozradila, jak se jí žije se slavnými sousedy na Tenerife, jaké má pracovní plány, kde ji uvidíme brzy na obrazovkách a mluvila také o svatbě s dlouholetým přítelem Michalem Topolem.

Dominik Chabr to měl do Března z Mostu blíže než Alice a i on prozradil své plány a vize do budoucna. Zmínil například jeden velký projekt, který se chystá v roce 2025. Prozradil, jakou má představu o své partnerce, a kolik mu chodí nabídek do reality show. Ty však odmítá s odůvodněním, že člověk si má vážit sám sebe a pověst má jen jednu. Za snahu být sám sebou sklidil velký potlesk od celého sálu.

Večer se nesl v duchu oslav Mezinárodního dne žen, proto nesměla chybět pánská módní přehlídka volnočasového oblečení z obchodu Milano Chomutov, plážové módy značky Vengoz a společenských obleků ze salonu Delta. Přehlídky se samozřejmě účastnil i nejkrásnější muž planety pro rok 2022 Dominik Chabr.

Modelové byli z řad známých českých kaskadérů, choreografů, tanečníků a samozřejmě i ve Březně ukázali skvělou taneční show, která zvedala přítomné dámy ze židlí. Běžně spolupracují se zvučnými jmény jako například Rytmus, Charlota, Nikolas Josef a vystupují v pořadech jako je Tvoje tvář má známý hlas.

Na závěr přítomní modelové rozdali ve společenských oblecích ze salonu Delta každé dámě růži a poté následovala autogramiáda hostů s diváky, která nebrala konce.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru