Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň – K dopravní nehodě, při níž se zranila cyklistka, byli ve středu krátce po 15. hodině přivoláni policisté i záchranáři do ulice Nad Nemocnicí v Kadani.

Podle prvotních informací došlo k nehodě tak, že na skupinu cyklistů opakovaně zatroubil řidič osobního vozu. Cyklistka se lekla a upadla. „Podle prvotních informací žena utrpěla lehčí zranění, se kterým byla převezena do kadaňské nemocnice k ošetření," uvedl mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Informaci následně doplnila policejní mluvčí Miroslava Glogovská s tím, že nakonec je zranění vážnější, než zněla původní informace. „Příčiny a okolnosti nehody se nyní šetří," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru