Sezóna Levharticím nekončí. S tlakem se tentokrát lépe vypořádaly soupeřky
LEVHARTICE CHOMUTOV. FOTO: BK LEVHARTI CHOMUTOV
Sport

Chomutov – Náročný program boje o bronz v Chance ženské basketbalové lize má pokračování. Lvice z Hradce Králové tentokrát pořádně vystrčily drápy, a překazily tak Levharticím možnost radovat se ze zisku bronzového poháru na domácí palubovce a před skvělými fanoušky. Na konci utkání svítilo na tabuli skóre 63:69.

Druhý mečbol mohou Levhartice využít v sobotu na palubovce Hradce. Domácí tým se ale pokusí srovnat a vynutit si rozhodující pátý zápas.

Vstup do třetího střetnutí začal v Městské sportovní hale ideálně ke spokojenosti hráček Chomutova i fanoušků. Jenže pak přišla druhá desetiminutovka, která byla klíčová pro celý zápas. Levharticím přestala fungovat střelba z pole. „Bohužel jsme v závěru prvního poločasu udělali tři velké chyby v obraně a nedali koš v útoku. Nehrál roli až tolik doskok, který měl Hradec o maličko lepší, ale rozhodla úspěšnost střelby z pole, kterou jsme měli výrazně nižší při více pokusech," popsal hlavní problém trenér Jozef Rešetár. 

V zápase ale byly vidět i osobní úspěchy. Monika Satoranská si potřetí do statistiky připsala ve vyřazovacích bojích double-double. A NaJai Pollard se může chlubit ještě výraznějšími čísly. Díky patnácti doskokům jej zaznamenala i potřetí v sérii a podesáté v sezóně. Na skóre se podílela 18 body.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru