Hokejová sezóna se prodlužuje. Piráti se prosekali do semifinále play off
PIRÁTI SLAVÍ POSTUP. FOTO: PIRÁTI CHOMUTOV
Sport

Chomutov – Tři tisíce diváků sledovalo v ROCKNET aréně, jak se chomutovští Piráti ženou za postupem do semifinále play off 2. hokejové ligy. V rozhodujícím zápase rozsápali Příbram 4:1.

Byť se soupeř snažil v závěru bitvy změnit osud hrou v šesti, vítězství si domácí tým již nenechal ukrást. Naopak jejich odhodlání s rizikem prázdné branky ztrestal Stanislav Vrhel trefou do odkryté klece, čímž stanovil konečné skóre 4:1. Po třetinách se stavem 2:0, 1:1 a 1:0 odcházeli Piráti do kabily velmi spokojení. 

Série tak končí nejtěsnějším výsledkem. Byť to po prvním utkání vypadalo na lehkou jízdu. Vše zhodnotil trenér Kamil Koláček: „Celá série byla hodně těžká a vyrovnaná. Samozřejmě jsme věděli, na koho jdeme. Příbram hraje soutěž dlouhodobě, má kádr pohromadě a vyřadila Tábor, což o něčem svědčí. To, že jsme první zápas vyhráli 14:1, vlastně nehrálo žádnou roli. Byl to jen jeden bod. Myslím, že tentokrát jsme ukázali, že si to zasloužíme víc. Zápas byl odmakaný, vybojovaný. Míra Hanuljak nás vzadu podržel a my byli schopni něco proměnit, takže celkově to bylo dobré.“ 

V semifinále se Piráti Chomutov postaví proti znojemským Orlům, kteří se do semifinále dostali přes Valašské Meziříčí.

Boj o finále vypukne už v neděli 2. dubna na jihu Moravy, hrát se bude opět na tři vítězství.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru