Chomutov nebo Příbram? Dneska se rozhodne, komu sezona končí
PIRÁTI CHOMUTOV. FOTO: KLUB
Sport

Chomutov – až úplně poslední možný duel rozhodne, který tým se prokouše do semifinále 2. hokejové ligy, a doplní tak týmy z Letňan, Znojma a Vyškova.

Piráti mají výhodu domácího prostředí, zápas začne v 17.30 hodin v ROCKNET ARÉNĚ. Klub burcuje fanoušky, aby svůj tým přišli podpořit: „Rozhodující bitva o postup do semifinále druhé ligy slibuje napínavý a emotivní souboj, u které byste neměli chybět."

Online předprodej už se rozběhl a stejně jako v předešlých případech mají majitelé permanentních vstupenek možnost si prodloužit svá místa i na klíčové čtvrtfinálové klání. Rezervace míst je dnes možná už jen do 10 hodin. Stačí kliknout na klubovém webu na prodejní aplikaci Pirátů, vybrat si svá místa, na která máte zakoupenu permanentní vstupenku, a zadat kód, jímž je číslo pod čárovým kódem na vaší permanentní vstupence.

Po desáté hodině budou všechna místa uvolněna do volného prodeje už za cenu jednorázového vstupného. „Jsme si vědomi, že času není mnoho, ale zároveň chceme majitelům permanentních vstupenek dát šanci sledovat důležitý zápas z míst, na která jsou zvyklí,“ popisuje tiskový mluvčí Libor Kult. Pokladny číslo 1 a 3 dnes otevřou jako vždy v 16 hodin.

Dnešní den o pokračování sezóny nebojuje jen tým A. Od 13 hodin rozehrají na hlavní ploše třetí semifinále své soutěže junioři, kteří v sérii na tři vítězství prohrávají s Českými Budějovicemi 0:2.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru