Chomutov – Ve dvaadvacátém kole České fotbalové ligy se v Chomutově představily v tabulce aktuálně třetí Jirny. Domácí tým nečekal lehký úkol, body naposledy bral před měsícem. Co se branek a šancí týká, nenabídl první poločas extra zajímavou podívanou, gólové hody začaly až ve druhé části hry. Dvakrát šli hosté do vedení, dvakrát dokázal Chomutov srovnat. Pomyslnou třešničkou na dortu byl vítězný gól v nastaveném čase.

jirny44

FC Chomutov – SK Viktorie Jirny 3:2

Úvodních pětačtyřicet minut velkou fotbalovou parádu nepřineslo. Po necelé půlhodině hry zkoušel prostřelit obranu domácí Martin Boček, jeho pokus byl ale zblokován. Pět minut poté se ten stejný hráč dostal do další příležitosti, ani nyní ale neuspěl. Největší šanci hostí pak zhatila branková konstrukce. Lukáš Dvořák nejprve trefil tyč, následná dorážka skončila mimo branku.

Zatímco půle první byla spíše uspávací, druhá se naopak prezentovala pěkným fotbalem. Zápasové skóre otevřel sedm minut po úvodním hvizdu Radim Nečas, který využil nepřesnosti v obraně domácích (0:1). Chomutovští sice inkasovali, směrem dopředu ale byli stále aktivní. Vše vygradovalo v jednasedmdesáté minutě. Hlavičkový pokus Marka Strady Poráčanin ještě vyrazil, střídajícímu Danielu Procházkovi už ale ve skórování zabránit nedokázal (1:1).

Znovu do vedení se Jirny dostaly v třiaosmdesáté minutě a opět u toho byl Radim Nečas. Chomutovský gólman Zaťko neudržel střelu z levé strany a Nečas pohodlně dorážel do prázdné brány (1:2). Pak již přišlo sólo pro kapitána, dva dny čerstvého čtyřicátníka Aleše Pikla. 86. minuta, přímý kop, 2:2, 91. minuta, krásné zpracování míče na hranici velkého vápna a následná podařená střela 3:2.

Dva góly v závěru utkání znamenaly dokonalý obrat a druhý jarní tříbodový zisk chomutovských fotbalistů. K dalšímu zápasu zamíří FC do Chrudimi, duel se hraje v sobotu 11. dubna od 10.15 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru