Praha / Chomutov – Doma zatím neporazitelní (na jaře), z venkovních utkání druhá prohra v řadě. Poté, co před čtrnácti dny nestačili chomutovští fotbalisté na výběr Chrudimi (1:0), ztratili dnes body také na pražském Meteoru.

meteor134Po pětačtyřiceti minutách nerozhodný stav

Samotný vstup do utkání vyšel daleko lépe domácím. Jejich tlak vyvrcholil již v šesté minutě, kdy centrovaný míč do vápna umístil za záda gólmana Zaťka osamocený Mantas Kuklys (1:0). Chomutovští se naštěstí z rychlého gólu rychle oklepali a už o pět minut později byl stav utkání opět nerozhodný. Čajičův centr uklidil do brány skluzem Aleš Pikl (1:1). Co se týká dalšího průběhu první půle, hrál se opatrný fotbal a žádný z týmů neměl větší převahu. Poslední šanci prvního poločasu měl na kopačkách Aldin Čajič, jeho střela ale těsně minula Gabrišovu branku.

Ve druhé části skórovali pouze domácí

Úvod druhé části hry vyzněl opět pro domácí Meteor, ten šel hned po osmi minutách do vedení. Přesnou střelou z hranice velkého vápna se o něj postaral Lukáš Budínský (2:1). Další úder Pražanů přišel v pětašedesáté minutě, skluzem se prosadil Adam Boruta a upravil skóre na 3:1. Chomutov měl ještě v závěru tři velké šance, na konečném stavu se již ale nic nezměnilo.

Další zápas netradičně ve středu

Příští utkání sehraje Chomutov již tuto středu 16.dubna v 17 hodin, na domácím hřišti bude hostit tým SK Viktorie Jirny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru