Chomutov – Zápasy jako přes kopírák. Rychlý gól, beznadějný průběh hry, minutu před koncem opuštěná branka domácích, po závěrečné siréně vítězné ruce nad hlavami soupeřů. Ani dnes tomu nebylo jinak, Piráti prohráli potřinácté v řadě, plné body si odváží karlovarská Energie.

pirátivaryKdo se zdržel na cigaretě, přišel o první gól

Není to zdaleka poprvé, co jsme letos inkasovali již v průběhu první minuty. Mnozí fanoušci ještě ani neseděli na svých místech a už jsme prohrávali 0:1. A to jsme dokonce měli úspěšné úvodní vhazování. Jedna špatná rozehrávka, k puku se dostal před Růžičkou nikým nebráněný Petr Pohl a v sedmnácté vteřině bylo hned o něco smutněji. O dvě minuty později mohlo být ještě hůře. Radim Hruška ale po Růžičkově flegmatickém návratu zpoza branky naštěstí odkrytou klec netrefil.

Za dalších sedm minut zachránila karlovarského gólmana Tomáše Zázvorku nastřelená tyč, a když se v šestnácté minutě neprosadila z dobré šance ani kanadská posila Mark Bomersback, skončila třetina rozdílem jednoho gólu.

Zápas rozhodl Martin Zaťovič

To se změnilo dvě a půl minuty před polovinou zápasu. Hezká kombinace Energetiků, na jejímž konci stál neomylný Martin Zaťovič a bylo to 0:2.

Závěrečná křeč přinesla jen snížení

Na svoji přesnou trefu čekali Piráti až do dvaapadesáté minuty. Střela Lukáše Pulpána od modré a dobrá teč Vojty Kubinčáka znamenala snížení stavu na 1:2. To bylo ale bohužel vše, co domácí dnes vymysleli. V čase 58:56 opouští Martin Růžička svoji svatyni, o půl minuty později měl ještě slibnou příležitost Marek Račuk, nabídnutou šanci ovšem promáchl.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru