Vítkovice / Chomutov – Je to stále stejná písnička. Po světlém domácím záchvěvu proti Liberci už se opět vezeme na vlně proher. Dva zápasy, dvanáct gólů obdržených, pouhé tři dosažené. Nálada všech na bodě nula...

Nedáš, dostaneš

Utkání začalo velmi zostra a první velké příležitosti měli na holích Piráti. Bohužel, ani přečíslení ze třetí minuty, ani šanci ve vlastním oslabení z minuty šesté nedokázali využít. Pravidlo nedáš, dostaneš, zafungovalo na sto procent. Po vyhraném buly se kotouč dostal na modrou čáru k domácímu Tomáši Pastorovi, který dělovou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě.

První třetina, 3:0

Vítkovičtí byli rázem na koni. Ve dvanácté minutě sice Hun ještě kotouč netrefil dobře, hned z další akce už se ale nemýlil Erik Němec. 2:0.  Stejný hráč přidal další trefu o tři minuty později. Výborná přihrávka za obranu, samostatný nájezd a přesná střela. 3:0

Tři oslabení za deset minut

Prvních deset minut třetí třetiny přinesl hned tři tresty pro Piráty, jeden z nich dokázali Vítkovičtí využít na další změnu skóre. Richard Stehlík zamířil od modré a trefil volný prostor mezi rukou a tělem chomutovského gólmana. 4:0

Další branku přidali Vítkovičtí při hře čtyřech proti čtyřem. Jiří Burger dostal dobrou přihrávku za obranu a samostatný únik zakončil blafákem. Růžička sice kotouč zpomalil, ten ale i tak skončil za brankovou čarou. 5:0.

Po padesáti minutách hry sedmička

Pouhých šest minut po začátku třetí třetiny přišel další vítkovický úder. Rudolf Huna ujel obráncům a kotouč po jeho střele skončil až v bráně. 6:0.  Další radost přišla o pět minut později, to když se z ostrého úhlu prosadil Ondřej Šedivý. 7:0.

Šulák, Hruška, Hřebejk

Pak konečně přišly čestné chvilky Pirátů. V 51. minutě se prosadil Libor Šulák, o dvě minuty později přesnou střelou zápěstím David Hruška. 7:2.

Ani teď ale nebyl konec. V pětapadesáté minutě sice Růžička napoprvé dokázal zneškodnit střelu Burgera, na dorážku Michaela Vandase už však byl již krátký. Prosadit se dokázali ještě jednou i Piráti. Ve čtyřminutové přesilovce vypálil od modré Lukáš Pulpán, jehož střelu tečoval za záda domácího Dolejše Štěpán Hřebejk. Konečné skóre – 8:3.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru