Chomutov – Zajímáte se o dění mezi chomutovskými Piráty? Máte spoustu otázek, na které byste rádi znali odpověď? Jste zvědaví, proč klub udělal to či ono? V tom případě neváhejte a vypravte se na setkání pirátského vedení s fanoušky. Odpovídat na vaše dotazy budou ti nejpovolanější.

Zeptejte se „na živo"

Tváří v tvář fanouškům chomutovského klubu se postaví generální manažer Jaroslav Veverka, hlavní trenér Josef Turek, marketingový ředitel David Dinda a kapitán mužstva Luboš Bartečko. Nenechávejte si svůj názor pro sebe, své přátele nebo na diskuzní fóra. Nyní máte příležitost vyzpovídat „na živo" ty nejinformovanější.

Setkání s fanoušky se uskuteční již zítra (14. listopadu) od 18 hodin v kině Svět.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru