Foto: Jitka Fárová
Sport

Chomutov – Nejen hokej, ale i trochu jiné odvětví sportu mohli vidět diváci, kteří si v neděli nenechali ujít předehrávku 10. kola nadstavby druhé ligy, v níž Piráti přivítali na svém ledě soupeře z Vrchlabí. Zápas plný emocí zajistil tři body domácím po výhře 3:2.

Jako první mohli jásat fanoušci Pirátů, jenže ne dlouho. Do šatny mířili hokejisté po první třetině za shodného stavu 1:1. Druhá třetina přinesla opět radost domácím. Druhý gól jim přinesl nejen radost, ale i podívanou na hromadnou bitku. Na trestné lavici to pak vypadalo jak v autobusu.

 

Třetí třetina opět začala pro domácí příjemně – skóre hráči navýšili na 3:1, jenže pak zažili domácí poněkud infarktový závěr. Necelé tři minuty před koncem snížilo Vrchlabí na 3:2. Mohlo to dopadnout pro Piráty ještě hůř, ale ti mají naštěstí pro ně v bráně kouzelníka v podobě Richarda Běhuly. Jeho zákrok klub vystavil na sociálních sítích.

„Bylo to bojovné utkání, oproti zápasu s Děčínem o den dřív to mělo jiné grády. Škoda vyložených šancí, ten zápas mohl být v klidu, ale zase nám to tam nějak moc nepadalo. Potom tam byla nějaká ta šarvátka. Myslím si, že to bylo utkání play-off a jiné zápasy už nebudou, všechny už budou o bojovnosti. Pozitivní hlavně je, že jsme to uhráli,“ okomentoval utkání Petr Martínek.

Sobotní přesvědčivé čtyřbrankové vítězství vybojovali Piráti proti děčínskému celku. Ve středu 7. února zamíří do Ústí nad Labem (18 hod.) a v sobotu pak do Letňan (15.30 hod).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru