Drážďany - Drážďany letos nabízí ve městě jedenáct vánočních trhů. Největší z nich najdete tradičně na náměstí Altmarkt. Nese jméno Štrýclmarkt a koná se už po 581. Navštívit jej můžete až do Štědrého dne, ale pozor, končí už ve 14 hodin.

Drážďanský Štrýclmarkt, 581. ročník

Dnešní Drážďany: Fakt nádhera... Kdo nebyl, ještě na to má tři dny. Info o trzích, cenách a fotogalerie ZDE: http://goo.gl/42bz2N

Zveřejnil(a) E-Mostecko dne 21. prosinec 2015

Vánoční trhy ve městě končí nejpozději ve 14 hodin 24. prosince. Mezi vánočními svátky a Silvestrem má otevřen pouze středověký vánoční trh na nádvoří zámecké stáje Stallhof.

Parkování seženete v centru Drážďan už za jedno euro na hodinu. Svařák (Glühwein) dostanete na Štrýclmarktu za tři eura, v ceně je hrneček. Klobás mají ve stáncích vícero druhů, bílou v bagetce seženete nejčastěji za tři eura. Jízda na malém řetízkovém kolotoči přijde vaši ratolest na dvě eura.

Drážďanský Štrýclmarkt 2015. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru