Znáte krušnohorské lesy na Mostecku? Teď v sobotu tam bude pěkná tradiční akce. Ilustrační foto
Výlety

Krušné hory – Už tuto sobotu se koná 43. ročník turistické akce z Klínů do Klínů. Nenechte se ale zmást, sraz mají účastníci kousek od této horské obce, a to v Mníšku v Krušných horách. Primárně je tato akce srazem milovníků běžkování, bohužel v minulých letech jim počasí příliš nepřálo a tak z projížďky byl povětšinou pochod. Letos se však blýská na lepší časy.

Na trasu se mohou účastníci vydat kdykoliv v rozmezí od 9.30 do 13.00 hodin z vietnamské restaurace v Mníšku. Tam jsou také k dispozici podrobnější informace k trasám. Turisté mohou vybírat z délek 8, 12, 14 a 18 km. Startovné je pro členy Klubu českých turistů stanoveno na 30 Kč, pro ostatní o desetikorunu více. V cíli, který je na místě startu do 16 hodin, obdrží účastníci diplom a dřevěnou medaili.

Pořadatelé zajišťují do centra akce svoz autobusem. Ten vyjede z Mostu z parkoviště za hlavní poštou v 9 hodin. Další zastávky jsou v 9.20 v Litvínově u nádraží a 9.25 U Bílého sloupu. Zpáteční autobus z Mníšku to Mostu odjíždí v 16 hodin. Dopravu autobusem je nutné hlásit předem u pořadatele (www.kctmost.cz).

Pokud to podmínky opravdu dovolí a bude dostatek sněhu, Sport areál Klíny upraví běžecké stopy. 

Více informací získáte na webu kctmost.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru