Koncerty se uskuteční v kapli a jednotlivé soubory se na ně již pečlivě připravují. Zdroj: FCB Alternativní třídy SSZŠ Litvínov
Výlety

Most – Někteří se nemohou již dočkat, užívají si kouzelnou atmosféru předvánočního veselí, další přiláká krásná hudba, jiní se těší na rozjímání. To všechno dohromady s sebou přinese sobotní akce v Kavárně v Duchu v Mostě u Děkanského kostela. Adventní setkání S láskou k sobě se koná v sobotu 25. listopadu.

Kavárna v Duchu je úzce propojena s řemeslným ateliérem Woodmaid. Návštěvníci se proto mohou těšit na oblíbené dílničky, při nichž se děti mnohdy poprvé ve svém životě věnují práci se dřevem. Na své si ale přijdou i dospělí. Společně pak mohou návštěvníci vybírat z množství rozličných řemeslných výrobků při jarmarku. 

Adventní setkání S láskou k sobě vypukne přesně v 11 hodin, zahájí jej Hanka Pipotová, kterou mnozí znají právě z tvořivých dílen ateliéru Woodmaid. Hodinu po poledni začnou první hudební koncerty v podání souborů různých škol a souborů. 

Na závěr krásného dne plného pohodové atmosféry je od 17 hodin připravena meditace s Ditou Brabcovou.

Podobné setkání se mezi kostelem a kavárnou uskutečnilo už v létě a jeho středobodem bylo cvičení jógy a kakaový ceremoniál. Připomeňte si jej díky tomuto článku

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru