Na vyhlídkovou věž duchcovského kostela u Barbory se můžete v sobotu vydat zdarma. Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Teplicko – V rámci Týdne turistických informačních center, který se koná v návaznosti na Světový den pro rozvoj informací, připravily některá informační centra na Teplicku různé akce. Jedná se především o zpestření návštěvy centra s možností získat více informací o jeho práci a nabídkách. Současně mají návštěvníci příležitost využít mimořádné akce.

Turistické informační centrum v Bílině například nabízí už od pondělí 23. října, do pátku 27. října výstupy zdarma na radniční věž. Konají se v uvedeném termínu dvakrát denně, vždy od 11 a od 15 hodin. Na návštěvníky čeká zároveň od pracovníků informačního centra malý dárek.

Městské informační centrum Duchcov má na sobotu 28. října rovněž nachystanou pro každého z návštěvníků malou pozornost. Současně se zájemci mohou v tento den vydat na vyhlídkovou věž kostela církve Československé husitské u Barbory. Zpřístupněná bude ve stejném čase jako bude otevřené centrum a vstup bude bezplatný.

Turistické informační centrum Osek nabízí od středy 25. října do pátku 27. října vstupné na oblíbené prohlídky oseckého kláštera za poloviční vstupné. Vzhledem k tomu, že o prohlídky bývá velký zájem, je třeba si své místo včas zarezervovat na telefonu 777 735 714.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru