Jmenuji se Jana a jsem samoživitelka. Žiji s dospělým synem, který se s naším rozvodem a ztráty táty nikdy nevypořádal. Naše vztahy ochladly, začal se ke mě chovat odtažitě, ke všemu se stavěl laxně, učňovskou školu dodělal takříkajíc s odřenýma ušima a skončil na pracovním úřadě. Občas jsem mu domluvila nějakou brigádu či práci přes známé, ale nikdy nevydržel pracovat déle než několik měsíců.

Jednoho dne jsem zjistila, že můj syn začal brát drogy. Navíc nadělal sobě i mě dluhy, o kterých jsem nevěděla – to jsem zjistila, když se kolem našeho bytu začali potulovat vymahači. Stále u nás někdo zvonil, divné postavy postávaly před barákem a syn se bál vycházet z bytu. Musela jsem proto šáhnout do svých úspor. Ale bylo to málo. Začala jsem si půjčovat od svých známých i od rodiny. Když se zdálo, že je vše splacené, objevily se další a další věřitelé, kteří chtěli své peníze zpět.

Nakonec, po nesčetných hádkách se synem a mých prosbách, se syn odstěhoval za přítelkyní a nechal mě samotnou s jeho dluhy. Již jsem nestačila splácet všechny závazky a do toho sama platit nájem bytu, proto jsem odešla bydlet do maringotky, kterou měla na zahradě moje švagrová. Za půjčené peníze jsem si koupila kamna, použitý nábytek a skromně jsem si zařídila nový domov.

Do toho všeho mi umřela maminka, která mě držela nad vodou. Na její pohřeb jsme se museli se sourozenci skládat, aby měla důstojné poslední rozloučení. Můj život byl naprosto šílený, žila jsem od výplaty k výplatě, neměla jsem peníze na jídlo, jízdné, elektřinu... Poctivě jsem se snažila splatit všechny závazky, ale nešlo to.

Až se na mě usmálo štěstí a v novinách jsem narazila na titulek „Každý dluh má řešení" s telefonním číslem na Oddlužovací centrum. Váhavě jsem vytočila číslo, do ucha se ozvala milá paní operátorka. Domluvili jsme si schůzku, kde jsem pověděla svůj příběh. Klepala jsem se, protože psychicky jsem na tom byla velice špatně. Když jsme se dozvěděla, že je možnost oddlužení díky vyhlášení osobního bankrotu, všechen stres jakoby ze mě opadl. Do týdne jsem dala dohromady všechny potřebné dokumenty a švagrová mi zaplatila poplatek, který byl dokonce menší, než výše měsíčních splátek mých dluhů.

Od této chvíle jsem měla půl roku klid a navíc jsem pobírala celou výplatu. To mi dodalo sebevědomí a byla jsem schopna si udělat i několik drobných radostí, jako například koupit si nové boty a starší televizi. Pak proběhl soud – bylo to rychlé jednání, asi půl hodiny a byl mi schválen osobní bankrot. To znamená, že budu 5 let žít z životního minima, které je pro mě dostačující. Navíc po této době mě čeká již nový život bez dluhů!

Oddlužovací centrum mohu jen a jen doporučit. Jednají férově, mají lidský přístup a skutečně mi pomohli. Proto pokud to čte někdo, kdo je v podobné situaci – tzn. má stálý příjem a více dluhů, nebojte se a zavolejte do Oddlužovacího centra. Mají zelenou linku zdarma 800 401 000. Určitě pro vás najdou řešení.


Kdo je Oddlužovací centrum?

Společnost Oddlužovací centrum patří k nejúspěšnějším poradenským firmám v oblasti oddlužování. Zaměřuje se na oddlužení fyzických osob, oddlužení manželů a oddlužení OSVČ. Tým Oddlužovacího centra tvoří zkušení odborníci, kteří se problematikou oddlužení zabývají úspěšně již několik let. Schválení osobního bankrotu Oddlužovací centrum garantuje – tzn., pokud by návrh nebyl soudem schválen, vrací zpět peníze svým klientům. Mají téměř 100% úspěšnost. Společnost také dokáže zastavit exekuci, odvrátit dražbu a vyřešit vaše finanční problémy. Na webu provozuje bezplatnou poradnu, kde radí všem lidem – nejen klientům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru