Čím začnou prázdniny? Charitativním turnajem pro onkoláčky
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Chomutov – První prázdninovou sobotu, tedy 1. července se ve sportovní hale Cihla v Chomutově uskuteční 6. turnaj Šance onkoláčkům.

Týmy budou soutěžit ve futsalu, a to už od 9 hodin. Pro všechny příznivce je připraven prodejní stánek s nejrůznějšími výrobky. Veškerý výtěžek poputuje na transparentní účet nadačního fondu.

„Šance onkoláčkům je nezisková organizace, která vznikla 17. 12. 2014 se záměrem materiálně a finančně pomáhat dětem s vrozenými vadami, s jiným závažným onemocněním, dětem v onkologické léčbě a 2 roky po jejím ukončení. Do dnešního dne pomohli nebo zprostředkovali pomoc již 9 000 dětem v onkologické léčbě a skoro 2 500 dětem s jiným vážným onemocněním. Turnaj pořádá člověk se srdcem na správném místě a to již 6. rokem můj spolužák Jan Dvořák, který samozřejmě má veškeré dokumenty k tomu, aby turnaj mohl pořádat. Vy, kteří mě znají blíže, víte, že se snažím pomáhat, jak jen to jde, ať už přímo konkrétní osobě či dítěti, tak i nadacím typu jako je i tato. Vše mám ověřené a vím, že veškerý výtěžek putuje tam, kam je třeba. Pokud bude chtít přispět jinak, můžete QR kódem, který slouží na finanční příspěvek jakékoliv částky," upozorňuje na sociálních sítích Michaela Hejnyšová, která se takto snaží získat pozornost pro akci u co nejvíce lidí.

turnaj onkoláčkům

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru