CHYSTÁ SE: Skřítkové a víly na Červeném Hrádku v Jirkově. Přijďte navštívit pohádkový les
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Jirkov - Společnost Velká dobrodružství a zámek Červený Hrádek v Jirkově připravily na sobotu 22. října od 13 do 16 hodin speciální dětský pohádkový les s názvem Skřítkové a víly. Máte rádi pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do zakleté říše plné čarokrásných rusalek, vodníků a skřítků.

Na kilometrové trase kolem zámku na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy a zvířátka ze začarovaného lesa. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Dokáží vylovit larvy z mraveniště a donést zrnka máku ke staré makovici? Pomůžou vranímu skřetovi postavit domeček a hastrmánkovi rozpoznat jedovaté bylinky? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Trasa pohádkového lesa začíná u Zámeckého rybníka a vstupné je 80 Kč na osobu.

Zámek Červený Hrádek

2010jirkovskritkoveavily2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru