CHYSTÁ SE: Pravé staročeské posvícení v Březně. Přijďte si užít pravé staročeské hody!
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Březno u Chomutova - Obec Březno u Chomutova zve všechny milovníky dobrého jídla a pití na Pravé staročeské posvícení. Tradiční akce se koná již tuto sobotu 15. října od 12 hodin v restauraci U Rybníčka a ve venkovních prostorách kulturního domu.

Přijďte ochutnat posvícenské speciality jako je konfitované husí stehno, pečená kachna s variací knedlíků, kuřecí roláda, staročeská zabijačka, jitrnice, jelita, tlačenka, prejt, klobásy, škvarkové placky a další dobroty. Kdo je spíše na sladké, jistě si rád dá například koláče, frgále nebo vdolky. 

O doprovodný program se postará skupina Album a ve 14 hodin je pro dospělé připravena soutěž v pojídání jitrnic a jelit. Děti si přijdou na své při mlácení a mletí obilí, pečení placek, lisování jablečného moštu a v soutěži pojídání posvícenských koláčků.

1410breznoposviceni2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru