CHYSTÁ SE: Den za obnovu lesa 2022 ve Vejprtech. Přijďte si zasadit stromek a vyzkoušet si lesní práce
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Vejprty - V sobotu 15. října se koná celorepubliková akce s názvem Den za obnovu lesa 2022. Akce je naplánovaná od 10 do 16 hodin a pro Ústecký kraj byly vybrány Vejprty. Na návštěvníky čeká sázení stromků a další činnosti spojené s obnovou krajiny.

Den za obnovu lesa je největší celostátní lesnickou akcí pro veřejnost, kterou pořádají Lesy ČR. Její třetí ročník se uskuteční již tuto sobotu v severočeských Vejprtech. 

Návštěvníci se budou moci opět aktivně zapojit do obnovy naší krajiny - vysadit si stromek nebo připravit plochu pro přirozenou obnovu, pomoci s oplocením či úklidem klestu. Připraven je i bohatý doprovodný program s ukázkami a aktivitami pro děti i dospělé pod vedením lesních pedagogů.

Připravena je trasa cca 5 km, která kopíruje naučnou stezku Vejprty. U každého zastavení bude stánek s konkrétním tématem. Součástí programu je například i ukázka střelných zbraní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru