CHYSTÁ SE: Slavnosti cibule 2022 v Račeticích. Přijďte na dobré jídlo, kvalitní hudbu a spoustu další zábavy
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Račetice - V Račeticích na Chomutovsku se bude tuto sobotu konat 8. ročník cibulových slavností. Na akci, kterou pořádá Občanské sdružení přátelé Račetic a okolí, se můžete těšit na bohatý doprovodný program. Na své si přijdou milovníci cibulových pokrmů a také rockové hudby. K vidění budou ukázky zemědělských strojů a připraveny budou i atrakce pro děti.

Akce, která začíná již tuto sobotu v 10 hodin na hřišti v Račeticích, nabízí opravdu pestrý program. Návštěvníci si na farmářském jarmarku budou moci zakoupit různá jídla z cibulí. Ať už jde přímo o kvalitní cibule z Račetic, cibulové copy, cibulový štrůdl, grilovanou cibuli, nakládané cibulky nebo třeba cibulačku. K prohlédnutí budou i ukázky techniky na pěstování, sběr a zpracování cibule a nebo také minifarma, na které bude probíhat ukázka a burza hospodářských zvířat. Děti budou moci vyzkoušet svoji zručnost v kreativních dílničkách a zařádit si na kolotočích.

Obdivovatelé zemědělské techniky uvidí výstavu starých zemědělských strojů, jež lze považovat už za veterány. K dispozici bude možnost svezení se v zemědělských strojích a traktorová autoškola. Vojenskou techniku zde bude zastupovat vozidlo BVP - bojové vozidlo pěchoty. Svou prezentaci budou mít na akci i Střední zemědělské školy.

Milovníky rockové hudby potěší tepličtí rockeři Hlahol, Ozzy Osbourne Revival a skupina Bohemicca ROCK. Další hudební styly budou zastoupeny v kapelách TFC Blues Gin a v dechové hudbě Horalka Kraslice.

Vstup je zdarma a akce se koná za každého počasí, tak neváhejte dorazit!

1509raceticecibuloveslavnosti2

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru