Most - Cyklistická sezona na Mostecku začíná již tento víkend, a to v neděli 12. dubna XC závodem Mostecký triangl. Do Mostu se tak po dvaceti letech vrací cross-country, se kterým zde pořadatelé kdysi začínali.

Do Mostu se po dvaceti letech vrací cross-country. Foto: archiv pořadatelů

Mostečáci spolu s dalšími pořadateli dali dohromady jarní XC Krušnohorský seriál, jehož cílem je nastartovat závodníky do nové sezony a také přilákat novou krev z řad nejmladších nadějí. Úvodní závod čtyřdílného seriálu bude nachystán na známé trati, na níž se letos pojede i Mistrovství ČR v MTB maratonu a nebude to rozhodně žádná relaxační jízda, 4,5km okruh obsahuje ty nejšťavnatější úseky: Moira, Rokle a Kaskáda. Trať je naplánována tak, aby si i diváci přišli na své.

Zázemí závodníkům poskytne areál koupaliště pod Resslem. Děti startují v 10 hodin, junioři a dospělí v 11 hodin. Startovné pro předem přihlášené přes online formulář je symbolických 50 Kč. V den závodu je možné přihlásit se za 100 Kč přímo na místě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru