Chomutov – Další nálož tipů na víkend je tu. A zase bude problém vybrat, kam se vydat. Ale máme od všeho něco – pro příznivce extrémního sportu, společenských událostí, zvířat, motorismu či bezva kapel.

CHOMUTOVSKO

KADAŇ: Jedete na Vysmáté léto?

Sobota 19. července od 10 hodin
Stejně jako v letech minulých čeká fanoušky a fanynky nálož skvělé muziky. Organizátoři tentokrát s výjimkou jednoho interpreta vsadili vše na domácí scénu, přesto to na kvalitě nijak neubírá. Dámy a pánové, je tady jedenáctý ročník kadaňského Vysmátého léta. Úplný program naleznete na našich stránkách ZDE.

CHOMUTOV: Vydejte se na noční safari

Pátek 18. a sobota 19. července od 20.15 hodin
V letních měsících si návštěvu zooparku užijete i po setmění. Každý pátek a sobotu ve 20:15 vyjede terénní souprava ze zastávky u brány zooparku, o čtvrt hodiny později můžete nastoupit na zastávce poblíž recepce v kempu na Kamencovém jezeře. Jízda se uskuteční při minimálním počtu deseti osob a cena jízdenky je 80 Kč za dospělou osobu a 50 Kč za dítě. Jízdy nahrazuje páteční večerní procházky, které se v průběhu prázdnin nekonají.


MOSTECKO

MOST: Na hipodromu se jedou vrcholové dostihy sezóny

Sobota 19. července od 13 hodin
Nejen milovníci dostihového sportu se v sobotu podívají na vrchol dostihové sezóny 2014 OAKS společnosti Severní energetická. Nejkvalitněji obsazený dostihový den bude tradičně doprovázet oblíbená soutěž Královna klobouků, bavit se můžete také dětskými atrakcemi a jízdou na koních. Dále návštěvníci hipodromu mohou využít grill park s dětským centrem.

MOST: Na aquadromu bude otevřeno do noci

Sobota 19. července do 23 hodin
O víkendu má být krásně. Přijďte si zaplavat a užít trochu romantiky v osvětlených venkovních bazénech mosteckého aquadromu. Budou otevřeny do 23 hodin.

MOST: Wakeboarding na Matyldě

Sobota 19. července od 8 hodin
První kolo Českého poháru ve Wakeboardingu za lodí 2014 se koná v sobotu na mostecké Matyldě. Jede se o mistra a mistryni České republiky (2. kolo 9. 8. 2014 WAKE & FUN Treboutice, 3. kolo / finále 6.9 2013 Wakeboarding Skochovice u Prahy). Tréninkové jízdy začínají v osm hodin, start prvního kola závodu je v 11.30, druhé kolo startuje v 15 hodin.

BEČOV: Za Mostem pořádají tradiční slavnosti

Sobota 19. července
Kdo má rád vesnické slavnosti, zavítá v sobotu do Bečova u Mostu. U tamní požární zbrojnice se konají Bečovské slavnosti.

KLÍNY: Jede se třináctý ročník Krušnomana

Sobota 19. července
V sobotu se uskuteční 13.ročník Krušnoman Xterra Triathlon 2014 ve Sportareálu Klíny. Jde o závod Českého Poháru - Xterra Czech Tour 2014. Na tento terénní triatlon (plavání + MTB + běh) se mohou postavit i sportovci z řad veřejnosti. Veškeré informace o tratích, přihlášky, časový rozpis, propozice a další věci na oddílovém webu www.krusnoman.com.

LITVÍNOV: Zahájilo provoz letní kino na Koldomu

Pátek 18. července a sobota 19. července vždy od 21.30
Po několika letech si zase můžete zajít na Mostecku do letního kina. Filmové plátno najdete v areálu litvínovského koupaliště na Koldomu. V pátek se promítá film Babovřesky, v sobotu večer můžete zajít na Hanebné pancharty.


TEPLICKO

TEPLICE, DUCHCOV: Rally veteránů Czech Hero Ride přijede do Teplic a Duchcova

Sobota 19. a neděle 20. července
Během víkendu 19. – 20. července proběhne již šestá ze série devíti letošních rally historických automobilů Czech Hero Ride, které se konají na řadě atraktivních míst České republiky a doprovází je bohatý kulturní program určený nejen příznivcům motorismu. Kde veterány můžete vidět: Sobota 19. července 12.00 - 15.00 přehlídka na Zámeckém náměstí v Teplicích. Neděle 20. července 10.00 - 16.00 přehlídka na Zámku Duchcov. Více o jízdě veteránů na našich stránkách ZDE.

DUCHCOV: Casanova na zámku

Sobota 19. července od 13.30 a neděle 20. července od 10 hodin
Oživené prohlídky zámku pod názvem Letní milostná ladění s prvky opery a baletu se budou konat v sobotu 19. července ve 13:30, 15:00 a 16:30 hodin; vstupenky ve výši 200 Kč (základní) a 150 Kč (snížené) zakoupíte v pokladně zámku.
V neděli 20. července se budou plnit Giacomovy sny napříč stoletími. Od 10:00 do 16:00 hodin se můžete těšit na výstavu automobilových veteránů na nádvoří zámku, ježdění na šlapacích motokárách, oživené prohlídky zámecké expozice s Casanovou a zámeckým osazenstvem, hry, soutěže pro děti a další doprovodný program.

BÍLINA: Bílinským letním kinem bude burácet rock

Sobota 19. Července od 16 hodin
Všichni fanoušci rocku mají v kalendáři sobotu 19. července zcela jistě označenou velkým červeným vykřičníkem. Důvod je více než jasný. Koná se živé finále pátého ročníku soutěže rockových kapel FlyUp! Bílina. Začíná se od 16 hodin v areálu bílinské Kyselky.


LOUNSKO

JIMLÍN: Na zámku Nový Hrad ožijí historické postavy

Sobota 19. a neděle 20. července od 9 do 17 hodin
Kdo o víkendu dorazí na zámek Nový Hrad v Jimlíně u Loun, může si užít oživených prohlídek agenturou Modua. Konají se vždy během celého dne. Doporučujeme rezervaci na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Plné vstupné přijde na 80 korun, snížené na polovinu.

ŽATEC: Jděte na náměstí do kina

Pátek, sobota a neděle vždy od 21.30 hodin
Letní kinematografická jízda v podání společnosti bratří Čadíků zakotvila nyní v Žatci. Pojízdné kino najdete na tamním náměstí před radnicí. Vstupné je dobrovolné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru