Most - Tradiční závod horských kol Specialized Extrém Bike Most, který se bude konat 7. června na mosteckém hipodromu, je vždy okořeněn o spoustu doprovodných akcí. Stejně tak tomu bude i letos a v průběhu 13. ročníku si na své si přijdou děti, rodiče i samotní účastníci závodu.

Příznivci cyklistiky si jistě všímají rychlého vývoje - ať už jde o použité materiály nebo konstrukce jednotlivých komponent, které mají za cíl snižování hmotnosti a zároveň zvyšování komfortu jízdních kol. Poslední dobou do této oblasti stále více pronikají elektrokola – tedy kola, na kterých musíte šlapat, ale díky vestavěnému elektromotoru získáte podporu v kopcích i na rovinkách. Elektrokola jsou vhodná pro všechny, které lákají projížďky přírodou a jejich fyzické předpoklady jim mohou jízdu znepříjemnit. Stejně tak jsou vhodná do městského provozu a oblibu si našla i u osob se zdravotními omezeními.

Zájemci o bezplatné vyzkoušení elektrokol budou mít možnost 7. června v rámci závodu horských kol Extrém Bike Most. Ty na mostecký hipodromu doveze český výrobce E-Totem.

V celém areálu budou připraveny i další doprovodné akce: Nebude chybět tradiční soutěž v lezení na pivní přepravky, dočkáme se nového rekordu v počtu naskládaných bedýnek? Přítomna bude také Kološkola se svojí umělou dráhou s dřevěnými překážkami, které simulují přejezd nerovností, jako jsou obrubníky, schody, průjezdy zatáčkou, vlny, lávky, apod. Dráha je primárně určena pro děti, ale jak jsme zjistili v předchozích ročnících, oblibu si našla i mezi dospělými.

Všem účastníkům Extrém biku bude za symbolickou cenu nabízeno i pamětní DVD se záznamem všech závodů (včetně nejmenších dětí na odrážedlech) v profesionální kvalitě. Veškeré informace naleznete na www.klmost.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru