Teplice - Wohnouti se vracejí do Teplic. Na své jarní unplugged tour se zbavili kabelů a zahrají zcela akusticky. Jako hosta si pozvali na 21. března do velkého sálu teplického Krušnohorského divadla mladou kapelu The Snuff.

"Po čtyřech letech se vracíme do Teplic! Dlouho jsme u vás nebyli, tak se těšíme!" vzkazují fanouškům Wohnouti ze svého facebookového profilu.

„Naše kapela je už osmnáct let zapojena do elektrické zásuvky, ale náš basák Zemánek jednou nešikovně vykopl síťovej kabel a my zjistili, že nám to akusticky docela dobře zní. Takže v rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na unplugged tour a tím dopřáli zasloužený odpočinek našim zesilovačům," komentuje zrod nápadu zpěvák Honza Homola na stránkách teplického Domu kultury.


21. 3. 2014 od 19 hodin - Teplice, Krušnohorské divadlo - velký sál

VSTUPENKY V PRODEJI:

- rezervace vstupenek na www.dkteplice.cz, a na tel. č. 417 51 59 40
- pokladna DK Teplice
- http://www.ticketportal.cz/

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru