Na novém hřišti se mohou sportovci prohánět se speciálními pálkami. Lze na něm hrát pickleball
Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Školáci dostali těsně před začátkem prázdnin dárek, který ocení i během léta. Po kompletní obnově bylo ve středu 21. června slavnostně otevřeno sportovní hřiště u ZŠ Školní v Topolové ulici.

Vybudování hřiště iniciovala komise sportu, dá se využít pro celou řadu sportů. „Hřiště má speciální mantinely, umělou dopadovou plochu a kolem pověšené sítě, aby dětem neutíkal míč. Zajímavostí jsou pak tři nalajnovaná hřiště na pickleball. Jde o velmi populární sport v Americe, který si nachází fanoušky už i v Česku," uvedl k hřišti za cca 3,3 milionu korun starosta Štefan Drozd. Piklebal je raketový sport, který je kombinací tenisu, badmintonu a stolního tenisu. V Česku už má i svoji komunitu přívrženců a vše potřebné se o něm můžete dozvědět ZDE

Na hřišti se kromě pickleballu dá hrát volejbal, nohejbal, tenis i basketbal – koše na basket budou doplněny v nejbližších dnech.

nové hřiště v Klášterci 2

První se po obnoveném hřišti proběhli starší žáci kláštereckého hokeje. Foto: město Klášterec nad Ohří

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru