Vězeň odešel z nestřeženého pracoviště v Klášterci nad Ohří. Neviděli jste ho?
Foto: PČR
Chomutov

Ústecký kraj – Policie České republiky žádá veřejnost o informace o pohybu hledaného Radka Fouse. Naposledy byl spatřen v pondělí 5. června v 10:15 hod. v Klášterci nad Ohří v ulici Průmyslová, kdy odešel z nestřeženého pracoviště.

Je předpoklad, že by se mohl pohybovat na Karlovarsku. V době odchodu byl oblečen do černých kraťasů, bílého trika s krátkým rukávem s velkým černým nápisem na hrudníku a černých pracovních bot. Na pravém nadloktí má tetování symbol kříž s rukou ve velikosti 20 x 10 cm.

V případě, že můžete k výskytu hledaného podat jakékoliv informace, volejte na linku 158," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru