AKTUALIZUJEME: Vážná nehoda brzdí dopravu u Klášterce nad Ohří. Jeden člověk vážně zraněn
Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Klášterec nad Ohří – K dopravní nehodě osobního vozu a dodávky došlo dnes v sedm hodin ráno na silnici I/13 za Kláštercem nad Ohří ve směru na Karlovy Vary. Počítejte se zdržením, následky nehody se budou odklízet nejméně do devíti hodin.

Na místě jsou zdravotní záchranáři, policisté vyšetřují nehodu a hasiči ze stanice v Klášterci nad Ohří likvidují její následky. Podle twitteru hasičského sboru je silnice neprůjezdná. „Při nehodě byl vážně zraněn jeden člověk, sanitkou byl převezen do traumacentra v Ústí nad Labem," uvedl před devátou hodinou mluvčí zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

 „Policisté vyšetřují nehodu, pravděpodobně řidiči nepřizpůsobili jízdu aktuálním podmínkám na silnici," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

 

OAxDOD2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru