Chomutov – U chomutovského Globusu se asfaltuje část parkoviště. Zaparkovat blízko hypermarketu je téměř nemožné. Řidiči se snaží vecpat na několik desítek míst v prvních řadách, jak ale hledají volný flek, ucpávají průjezdy kolem odstavných míst.

V pondělí 24. dubna dopoledne mohli řidiči u Globusu parkovat v řadách číslo jedna a dvě. Další tři následující řady byly vyblokované. Na jedné stojí těžká technika, na dalších místech je už položený nový asfalt. Asfaltují se též parkovací místa po pravé straně při vjezdu na parkoviště.

Pokud chtějí zákazníci Globusu zaparkovat bez větších problémů, musí svá auta odstavit až téměř u Baumarktu. To se ale mnohým nechce a snaží se najít volné fleky co nejblíže hypermarketu, což přináší již výše zmíněné komplikace.

2404Globus2

2404globus4

2404globus

2404globus1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru