Muž si schovával kradené zboží do spodního prádla. Peníze z něj chtěl použít na cestu vlakem
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Velmi nevšedním způsobem řešil svoji potřebu cestovat vlakem muž z Chomutova. Ten se rozhodl, že si na jízdenku „vydělá" krádeží v místním supermarketu.

Do supermarketu v ulici Blatenská byla přivolána hlídka městské policie, protože zde měla být zadržena osoba při krádeži. Na prodejně se strážníci spojili s vedoucí, která označila muže, jenž odcizil zboží v hodnotě 876 Kč způsobem, že ho přenesl přes pokladnu ve spodním prádle. K tomuto činu se muž sám doznal. Po prokázání totožnosti ještě dodal, že „vydělané" peníze chtěl použít na lístek na vlak.

Lustrací bylo zjištěno, že je osobou hledanou Policií České republiky, takže místo vlakem se svezl policejním vozidlem, a to přímo na služebnu policie. Muži musela být nasazena pouta, jelikož hrozilo, že by se mohl pokusit o útěk. Na služebně bylo ověřeno, že v posledních třech letech nebyl za obdobný čin trestán, tudíž přestupek proti majetku dořešila hlídka městské policie pokutou v příkazním řízení.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru