VIDEO: Muž nehybně ležel poblíž vlakového nádraží, začal boj o jeho záchranu
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Žatec - Ve středu 15. dubna v 16:27 hodin přijali žatečtí policisté oznámení od člověka o ležícím muži v blízkosti hlavního vlakového nádraží v Žatci. Okamžitě se vydali na místo, kde zjistili, že muž nereaguje na žádné podněty, a proto bezodkladně zahájili resuscitaci.

V jejím průběhu telefonovali na linku tísňového volání 155 – Zdravotnickou záchrannou službu Ústeckého kraje a upřesňovali stav muže. Než přijeli zdravotníci, snažili se policisté nepřímou srdeční masáží přivést muže k vědomí, přitom se pravidelně střídali. Po několika minutách se policistům nakonec povedlo obnovit základní životní funkce. "Po příjezdu zjistili zdravotníci srdeční aktivitu a následně uvedeného muže převezli do nemocnice. Všem zasahujícím vyjadřujeme velký dík za jejich pohotovost," uvedl mluvčí policistů Kamil Marek.

https://www.youtube.com/watch?v=bKswkgwKQ80&t=34s

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru