UPOZORNĚNÍ: Chomutovský magistrát mění otevírací dobu pro veřejnost. Lidé mohou úředníky kontaktovat telefonicky
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Magistrát města Chomutova s účinností od 26. října do odvolání mění otevírací dobu pro veřejnost. Z důvodu vládního nařízení, mohou úřady pro veřejnost otevřít jen dva dny v týdnu a maximálně deset hodin týdně.

„V příštím týdnu bude z důvodu konání státního svátku, který připadá na středu 28. října přesunut úřední den výjimečně na čtvrtek 29. října, kdy bude otevřeno v čase 8 - 11 hodin a 15 - 17 hodin. V dalších týdnech bude úřad otevřen pro veřejnost každé pondělí a středu v čase 8 – 11 hodin a 15 - 17 hodin, a to až do zrušení nouzového stavu, či do ukončení vládních nařízení, která omezila otevírací dobu úřadů,“ řekl tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý, který zároveň prosí všechny občany, aby využívali především elektronickou komunikaci s úřadem.

Občané mohou všechny úředníky kontaktovat telefonicky. Kontakty na jednotlivé odbory úřadu jsou k dispozici zde. Veškeré elektronické formuláře jsou ke stažení zde. „Všechny neodkladné platby budou moci občané provést prostřednictvím převodu na účet, variabilní symbol jim sdělí příslušný pracovník úřadu telefonicky,“ doplnil tajemník magistrátu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru