Další dopravní akce na Chomutovsku: Skoro každý druhý řidič odjížděl od kontroly s pokutou!
Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Včera se na Chomutovsku uskutečnila krajská dopravně bezpečnostní akce. Zaměřena byla zejména na dodržování obecně platných předpisů podle zákona o silničním provozu ze strany motocyklistů.

Pozornosti dopravních policistů však neunikla ani další vozidla. Zkontrolováno jich bylo celkem 27. Z tohoto počtu bylo u 12ti řidičů zjištěno přestupkové jednání. Dva přestupky měli na svědomí právě řidiči motocyklů.

"V prvním případě byl motocykl v nevyhovujícím technickém stavu. Další řidič motorky se provinil nepřiměřenou rychlostí, která v obci činila 66 km/h. Právě vyšší než povolená rychlost byla nejčastějším včerejším přestupkem," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Všechna porušení zákona policisté vyřešili na místě uložením pokut v celkové výši 6.400 korun.

1706motorkar2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru