AKTUÁLNĚ: Další tragická havárie u Boče, zemřel jeden člověk. Silnice je zavřená
Nehoda u Boče, ke které došlo před týdnem. Ilustrační foto
Chomutov

Boč - K těžké dopravní nehodě došlo v úterý odpoledne na silnici číslo 13 u obce Boč na rozhraní Karlovarského a Ústeckého kraje. Zemřel jeden člověk.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, povolán byl i vrtulník letecké záchranné služby. Silnice je neprůjezdná. "Motorkář svým zraněním podlehl. Dopravu na místě řídí policisté, odklon pro osobní vozidla přes Okounov," informovala aktuálně Policie ČR.

S dopravními komplikacemi počítejte přibližně do půl deváté večerní, probíhá vyšetřování havárie.

Nedaleko Boče došlo k vážné havárii také 10. června. Kvůli srážce tří automobilů byla rovněž důležitá spojnice dvou krajů uzavřena. Havarovalo se tam také 13. června, tehdy jeden z motoristů narazil do spadlého stromu po bouřce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru