Na chodníky ulici Vršovců přijde řada až po vodařích a plynařích
Ulice Vršovců. Foto: Město Chomutov / Chomutovské noviny
Chomutov

Chomutov - Chodníky v ulici Vršovců v Chomutově v současné době nejsou zrovna v estetické kondici. V ulici nyní soukromý investor pokládá optické kabely.

“Po něm by měli navazovat majitelé sítí s rekonstrukcí hlavních řadů a přípojek vodovodu, kanalizace a plynu,“ vysvětluje provizorní stav komunikací referentka odboru rozvoje a investic Kateřina Vránová.

Všichni investoři v různých částech silnice i chodníků budou provádět výkopové práce. Až skončí rekonstrukce sítí, má město v plánu vybudovat nové chodníky. „Zároveň vyměníme sloupy a lampy veřejného osvětlení,“ dodává Vránová. Konečné práce by měly být hotové v průběhu příštího roku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru