Upozornění: Propojka potrubí zavře Blatenskou ulici
Pohled na Blatenskou ulici v Chomutově. Foto: Město Chomutov / Chomutovské noviny
Chomutov

Chomutov - Rekonstrukce vodovodu a kanalizace v polovině dubna dočasně uzavře pro motoristy silnici v Blatenské ulici v úseku mezi Štefánikovým náměstím a Moravskou ulicí. Společnost Vodohospodářská stavební totiž bude propojovat potrubí položená pod vozovkou ve Škroupově ulici.

Uzavírka začne 18. dubna a potrvá nejdéle do konce května. Řidiči budou využívat objízdnou trasu ulicemi Zborovská - Čelakovského - Moravská - Rooseveltova - Bezručova. Pro chodce bude úsek s velkou opatrností kvůli stavebním pracím průchozí.

S uzavírkou musí počítat také cestující městské a linkové hromadné dopravy. Linkové autobusy nebudou dočasně obsluhovat zastávku v ulici Moravská. Náhradou bude zastávka u železniční stanice v ulici Čelakovského. Autobusy MHD nebudou jezdit k zastávce v Blatenské ulici, místo toho zastaví v Moravské ulici a u železniční stanice v ulici Čelakovského.

V době uzavírky v ulici Blatenská již skončí uzavírka ulice Čelakovského, kudy povede objízdná trasa.

Výlukové jízdní řády zveřejní dopravci na zastávkách. Dopravní podnik Chomutova a Jirkova výluku zveřejní na svých stránkách www.dpchj.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru