Z kanceláří výrobní společnosti v Chomutově zmizelo větší množství peněz a stravenky. Policie už ví, kdo kradl
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Začátkem března přijali chomutovští policisté oznámení o vloupání do prostor výrobní společnosti, která sídlí v Chomutově.

Pachatel tam násilím vnikl do prostor firmy, kde pak měl prohledat kanceláře a odcizit z nich finanční hotovost v českých korunách i eurech a větší množství stravenek, vše v celkové hodnotě téměř 280 tisíc korun. Další škoda v přibližné částce 50 tisíc korun byla způsobena poškozením majetku firmy v souvislosti s násilným vniknutím.

"Dva dny po oznámení vloupání již kriminalisté věděli, kdo by mohl za krádeží stát. Podezřelými byli dva muži z Chomutova ve věku 65 a 48 let. Ani jeden z nich není v tomto směru žádným nováčkem. Oba již v minulosti byli pro krádeže odsouzeni k nepodmíněnému trestu odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vyšetřovatel následně zahájil jejich trestní stíhání pro trestné činy krádeže a poškození cizí věci, kterých se měli dopustit společně. Za uvedené trestné činy jim tentokrát u soudu hrozí s ohledem na výši způsobené škody až pětiletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru