Kriminalisté rozpletli bitku před chomutovskou restaurací. Obvinili dva muže z Jirkova
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání dvou mužů z Jirkova, kteří se v zimě ve večerních hodinách porvali před restaurací v Chomutově. Konkrétně zde napadli 55letého Chomutovana, který kvůli zranění skončil v pracovní neschopnosti. Oba aktéry teď policisté obvinili.

Případ se stal v prosinci loňského roku. Čtyřiapadesátiletý muž měl nejprve strčit do poškozeného 55letého Chomutovana. Ten si to zřejmě nenechal líbit a údajně ho strčil také.

“Do šarvátky se hned poté měl zapojit 31letý občan Jirkova, který měl na poškozeného začít fyzicky útočit. K tomuto útoku se měl opět přidat i 54letý iniciátor. V napadání pak údajně opět pokračoval pouze 31letý muž, který měl svými údery poškozenému způsobit zranění,” popsala bitku policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Zranění napadeného muže si vyžádala opakovaná lékařská ošetření i pracovní neschopnost.

Stejného večera měl 31letý Jirkovan fyzicky napadnout ještě 20letého mladíka z Chomutova a způsobit mu tím drobná poranění.

Přivolaní policisté provedli u tohoto útočníka dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem více než 2 promile alkoholu a muže zadrželi.

Oba agresoři si v těchto dnech převzali obvinění z trestného činu výtržnictví. Mladšímu z nich bylo obvinění sděleno navíc i pro trestný čin ublížení na zdraví.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru